Consultancy

NetBoss biedt advies diensten/consultancy diensten om bedrijven te helpen met het ontwerpen, bouwen, configureren, implementeren, integreren en beheren van oplossingen op het gebied van netwerkconnectiviteit, perimeterbeveiliging en identiteit.

Projectbeheer

NetBoss biedt een volledig portfolio van project management disciplines om onze klanten te helpen bij het ontwerpen, bouwen, implementeren en bedienen van mobiele eindpunt oplossingen met behulp van ITIL- en Prince2-principes.

Training en ondersteuning

NetBoss biedt product training, administratieve en operationele ondersteuning (zowel correctief als preventief onderhoud) op basis van onderling overeengekomen serviceniveaus en ondersteuningsprocessen.

Data-analyses

NetBoss biedt onze klanten specifieke data-analyse diensten en -tools aan waarmee zij de kosten kunnen verlagen en de algehele ervaring en portfolio-verbeteringen van de eindgebruiker kunnen verbeteren, op basis van verkeerskenmerken en potentiële bedreigingen.


Consultancy

NetBoss biedt adviesdiensten/ consultancy diensten om bedrijven te helpen met het ontwerpen, bouwen, configureren, implementeren, integreren en beheren van oplossingen op het gebied van netwerkconnectiviteit, eindpuntbeveiliging en identiteitsbeheer. We bieden ook de volgende diensten aan:

– Beoordelingen van fysieke locaties voor wifi-toegang en lay-out
– Connectiviteits- en prestatiebeoordelingen van netwerk- en infrastructuur
– Het opbouwen van een goed mobiel beleid en bijbehorende frameworks
– Integratie services van mobiele oplossingen met SIEM-achtige platformen
– Beoordeling van bedreigingen en het beheer van de mobiele eindpunten

Projectbeheer

De project managers van NetBoss kunnen zowel on-site als remote klanten bedienen met het projectbeheer van projecten waarvoor een of meer door NetBoss geleverde oplossingen zijn vereist.

Onze project managers kunnen organisaties ondersteunen tijdens de initiatieffase, planningsfase en uitvoeringsfase. Zij bewaken de algemene voortgang van het project en voeren ook de evaluatie en de afronding van het project uit.

Projectbeheer/management kan worden aangeboden als een project met een vaste prijs of op basis van een ticketing model met een minimale eis van 1 dag projectbeheer/management.

Training en ondersteuning

NetBoss biedt organisaties training en ondersteuning voor onze complete productportfolio

Training is voornamelijk gerelateerd aan training van systeembeheerders en productspecialisten. Training kan worden gegeven in een klassikale omgeving of op individuele basis – op kantoor of op locatie. Training vereist een minimum van 4 uur tot 2 dagen.

NetBoss biedt zowel preventief als correctief (op SLA gebaseerd) onderhoud op al onze geleverde oplossingen en diensten.

We bieden ook on-premise/op locatie ondersteuning aan voor specifieke administratieve, beleidsmatige en compliance gerelateerde diensten.

Data-analyses

NetBoss biedt data-analyse diensten om organisaties te helpen trends en gedrag beter te begrijpen. Dit zal hen helpen om:

De kosten te verlagen. Big data-technologieën en cloud-gebaseerde analyses brengen aanzienlijke kostenvoordelen met zich mee als het gaat om het opslaan van grote hoeveelheden gegevens – en efficiëntere manieren van zakendoen kunnen worden geïdentificeerd.

Sneller en betere beslissingen te nemen. Met “realtime”/reële tijd analyses, gecombineerd met de mogelijkheid om nieuwe bronnen te analyseren, kunnen bedrijven informatie direct analyseren en beslissingen nemen op basis van wat ze hebben geleerd.

Nieuwe producten en diensten te lanceren. Met de mogelijkheid om klantbehoeften en -tevredenheid te meten, met behulp van analyses, wordt steeds beter en directer ingespeeld op het profiel van de klant. Big data-analyse stelt steeds meer bedrijven in staat om nieuwe producten te creëren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Curious about what we can do for you organisation?