Compromise Assessment ‘Ontdek de Hack’

Waarschijnlijk heb je jezelf de vraag ‘Kunnen we gehackt worden?’ al meerdere keren gesteld en ook maatregelingen getroffen om dit te voorkomen. Maar heb je ook de vraag gesteld ‘Zijn we al gehackt?’ En heb je dat ook onderzocht?

 

Dit laatste is waar Ontdek de Hack voor ontwikkeld is. Zodat je snel weet of bedreigingen er al in zijn geslaagd om je beveiligingsoplossingen te omzeilen, zonder dat je dit weet. Gemiddeld duurt het wereldwijd 6 maanden, voordat malware of andere breaches ontdekt worden. Nu heb je de kans om zelf pro actief op zoek te gaan en deze tijd sterk te verkorten.

 

 Bepaal snel of je endpoints écht ‘schoon’ zijn. Hoe gaat het in zijn werk?

 

Stap 1: De jagers in stelling brengen

De jagers verspreiden zich naar de endpoints, klaar om pro-actief op zoek te gaan naar bedreigingen.

 

Stap 2: Jagers worden verzamelaars

Zodra een jager op een endpoint is aangekomen, start deze met het verzamelen van de benodigde informatie. De manier waarop dit gebeurd is uniek in de wereld. Deze informatie is kritiek voor de detectie van bedreigingen die zich verstopt houden. Hierna verlaat de jager het endpoint weer uit zichzelf.

 

Stap 3: Clean! Of toch niet?

Alle verzamelde informatie krijgt vorm door toepassing van Forensic State Analysis (FSA). Hier wordt snel duidelijk of er bedreigingen gevonden zijn en welk niveau deze hebben. Bij serieuze bedreigingen kan je direct actie ondernemen.

Lees HIER een diepgaandere toelichting

 

Benieuwd of er al bedreigingen aanwezig zijn binnen jouw omgeving?

Neem contact met ons op en jaag mee!