Procesoptimalisatie specialisten

  Teamwork

  Meer dan 10 jaar ervaring

Absolute

Absolute geeft u een ongeëvenaard zicht op uw apparaten en gegevens, waar deze zich ook bevinden. De zelfherstellende verbinding houdt kritieke applicaties zoals SCCM, VPN, antivirus en encryptie aanwezig, gezond en up-to-date. En gevoelige gegevens blijven beschermd, zelfs als ze buiten uw netwerk worden geopend.

Behoud volledige controle over elk Windows device, met een uitgebreide bibliotheek van geautomatiseerde, of aangepaste workflows - waarvoor geen scripting nodig is. Verlaag de werkdruk op uw IT- en beveiligingsteams met vooraf gebouwde opdrachten voor het afdwingen van Windows-updates, het beheren van apparaat configuraties en het oplossen van problemen, van helpdesktickets tot security gebeurtenissen.

Absolute is de enige oplossing voor endpoint security die vooraf in de fabriek is geïnstalleerd door elke grote pc-fabrikant. Ingebed in het BIOS van meer dan een half miljard apparaten, is de kans groot dat het al is voor geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen is het te activeren.

Vertrouw op Absolute om compliant te blijven, de lifecycle van devices te beheren en uw assets te beschermen. Als de Absolute agent wordt gecompromitteerd - kwaadwillig of door nalatigheid - hersteld deze automatisch, waardoor een vrijwel onbreekbare verbinding tussen de console en uw apparaten wordt gegarandeerd.

Application Persistence Datasheet
Platform Datasheet


Powered By

Absolute Software
Horizon 3
Krista Intelligent Automation
Qualys
Horizon 3
Netmotion

Ben je klaar voor de volgende stap?


Plan je eigen afspraak


Of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op!