Procesoptimalisatie specialisten

  Teamwork

  Meer dan 10 jaar ervaring

Krista

Krista is een intelligent automation platform dat binnen vrijwel elke organisatie ingezet kan worden. Krista verpersoonlijkt de door de organisatie gebruikte applicaties en automatiseert uw processen via een intuïtieve coversationele werkwijze.

Medewerkers maken gebruik van veel verschillende en soms ook ingewikkelde systemen. Dit (leer)proces verhindert dat uw werknemers snel productief aan de slag kunnen en leidt ook vaak tot frustraties, fouten en lagere productiviteit. Het zou enorm veel schelen als medewerkers één simpele interface hebben in plaats van alle verschillende applicaties. Krista biedt u die simpele interface, vermindert frustratie en vermindert de benodigde trainingen voor de diverse applicaties.

Omdat Krista's automation het principe van sms/tekst gesprekken volgt, kunnen medewerkers vrijwel meteen aan de slag. Krista vergt geen training van uw medewerkers omdat de manier van communiceren overeenkomt met hoe zij nu al communiceren met klanten, vrienden en familie. De productiviteit wordt aanzienlijk verhoogt bij het gebruik van conversationele automation.

Als voorbeeld, vertegenwoordigers, management en HRM medewerkers hoeven niet meer bij alle verschillende (CRM) systemen in te loggen en hoeven zich niet meer door alle verschillende features en velden heen te worstelen om informatie te vinden of op te slaan. De interactie met Krista zorgt er voor dat eventuele wijzigingen tijdens de conversatie, direct opgeslagen worden in het CRM systeem. Als het niet meer nodig is om alle verschillende informatie in de verschillende systemen te vinden en op te slaan, wordt er een enorme tijdswinst gerealiseerd, kosten worden verminderd en de productiviteit en resultaten worden aanzienlijk verbeterd.

Krista integreert standaard met de meeste grote aanbieders van software op het gebied van sales en marketing en ondersteunt meer platformen via Krista Extensies.

Outcome Orchestration
Intelligent Automation Datasheet


Powered By

Absolute Software
Krista Intelligent Automation
Netmotion
Horizon 3
Qualys
Horizon 3

Ben je klaar voor de volgende stap?


Plan je eigen afspraak


Of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op!