Procesoptimalisatie specialisten

  Teamwork

  Meer dan 10 jaar ervaring

Qualys

Men kan niet beveiligen wat men niet ziet of weet.

Met Qualys identificeert u automatisch alle bekende en onbekende activa op uw wereldwijde hybride-IT - op locatie, endpoints, clouds, containers, mobiel, OT en IoT - voor een complete, gecategoriseerde inventaris, verrijkt met details zoals informatie over de levenscyclus van leveranciers en nog veel meer. Analyseer bedreigingen en verkeerde configuraties - in realtime, met een nauwkeurigheid van zes sigma.

Detecteer continue en automatisch kwetsbaarheden en kritieke verkeerde configuraties in uw wereldwijde hybride omgeving. Ontvang realtime waarschuwingen over zero-day-kwetsbaarheden, gecompromitteerde activa en netwerk onregelmatigheden.

Focus op wat het meest urgent is! Met behulp van de nieuwste bedreigingsinformatie, geavanceerde correlatie en krachtige machine learning, geeft het Qualys Cloud Platform automatisch prioriteit aan de meest risicovolle kwetsbaarheden en potentiƫle bedreigingen op uw meest kritieke activa, waardoor duizenden kwetsbaarheden worden teruggebracht tot de paar honderd die er toe doen.

Snel kritieke bedreigingen patchen en activa in quarantaine plaatsen met een enkele klik. Implementeer automatisch de meest relevante, vervangende patch om kwetsbaarheden en bedreigingen in elke omgeving snel te verhelpen.

VMDR Datasheet
Patch Management


Powered By

Absolute Software
Qualys
Horizon 3
Krista Intelligent Automation
Horizon 3
Netmotion

Ben je klaar voor de volgende stap?


Plan je eigen afspraak


Of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op!