Procesoptimalisatie specialisten

  Teamwork

  Meer dan 10 jaar ervaring

Netmotion

VPN

De basis van NetMotion is nog altijd het uiterst robuuste VPN platform die voldoet aan de behoeften van de steeds mobielere werkplek. Met uitgebreide diagnostische gegevens kunnen IT-teams externe werknemers net zo effectief ondersteunen alsof ze op kantoor zitten. NetMotion is de enige VPN die specifiek is ontworpen met mobiele werknemers in gedachten, waardoor naadloze externe toegang wordt geboden op een manier die de werknemerservaring actief verbetert. Met behulp van een mix van geavanceerde en gepatenteerde technologieën krijgen gebruikers betere prestaties wanneer de VPN is ingeschakeld , vooral op trage netwerken. Ze blijven ook online, wat er ook gebeurt, met sessie- en tunnel persistentie, zelfs wanneer het netwerk helemaal daalt.

Software Defined Perimeter (SDP)

NetMotion SDP analyseert elke aanvraag van externe werknemers met behulp van dynamische, contextuele gegevens over elk apparaat om toegang tot ondernemingsresources te autoriseren. Ongewenste en riskante verbindingen worden geblokkeerd, waardoor gebruikers worden beveiligd tegen online bedreigingen en riskante inhoud. En cruciaal, bedrijfsbronnen waar ze geen toegang toe hebben worden geblokkeerd. Wat hiermee vooral wordt bereikt is het zogenaamde gewenst gebruikersgedrag stimuleren zonder de medewerkers onnodig te belasten met dubbele wachtwoorden, aparte VPN opstarten, etc.

SDP is echter niet alleen gericht op het beschermen van uw gebruikers. Ook uw bedrijfsgegevens en applicaties blijven beschermd, of ze nu worden gehost in de cloud, als service of on-premise. Alleen goedgekeurde gebruikers kunnen de resource bereiken die ze nodig hebben op het moment dat ze deze nodig hebben, waardoor zijdelingse verplaatsing wordt geëlimineerd. Applicaties worden volledig onzichtbaar gemaakt voor niet-goedgekeurde gebruikers, zodat uw organisatie veilig is voor indringers of risicovolle verbindingen.

NetMotion is het enige beveiligingsplatform dat zowel een VPN als een SDP in één interface biedt, met één client, één console en beleidsengine. Met ondersteuning voor elk groot besturingssysteem (iOS, Windows, Mac OS en Android) heeft NetMotion een zeer aanpasbare architectuur die beschikbaar is als service, in de cloud of als on-premise optie.

Digital Experience Monitoring

NetMotion Digital Experience Monitoring (DEM) biedt realtime gegevens over de prestaties van het apparaat, de toepassing en het netwerk in één overzicht. Geen enkele andere oplossing kan hetzelfde niveau van inzicht bieden in mobiele werknemers, met realtime, niet-synthetische informatie over netwerken, applicaties, apparaten en nog veel meer. De beleidsfuncties en geoptimaliseerde tunnel van NetMotion doen precies dit. In tegenstelling tot legacy-gebaseerde VPN's is NetMotion software gebaseerd en bevat het diepgaande inzichten in de activiteit van elk apparaat.

Version 12 Datasheet
Platform Complete Overview


Powered By

Krista Intelligent Automation
Qualys
Netmotion
Horizon 3
Horizon 3
Absolute Software

Ben je klaar voor de volgende stap?


Plan je eigen afspraak


Of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op!